Turbo Liquid åtel lockmedel

42,20 

Artikelnr: nestemainen-turbo-houkutin-turbo-liquid Kategori: Etikett:

Revolutionera din jakthobby med TURBO LIQUID. Om du letar efter ett unikt och effektivt jaktbete, prova TURBO LIQUID.

Revolutionera din jakthobby med TURBO LIQUID. Om du letar efter ett unikt och effektivt jaktbete, prova TURBO LIQUID. Detta flytande jaktbete är speciellt utformat för att locka till sig en mängd olika klövdjur som rådjur, älg, björn och andra vilt.

Produkten är tillverkad med ny teknik och är revolutionerande för jakt. Till skillnad från andra jaktbeten baserade på konstgjorda eller syntetiska dofter, är TURBO LIQUID gjord av en egenutvecklad blandning av naturliga ingredienser som är oemotståndliga för vilt. Applicera en liten mängd TURBO LIQUID på din åtel och låt den starka doften göra resten.
Doften är unik och odefinierad och innehåller både surt och sött. Vi är stolta över att kunna erbjuda en produkt som har testats noggrant för att säkerställa högsta kvalitet och tillförlitlighet. Under utvecklingsprocessen testade vi vår produkt omfattande för att säkerställa om att den uppfyller de högsta standarderna för prestanda och hållbarhet. Doften är otroligt intensiv. Vi är stolta och övertygade för vår produkt. Vi litar på att våra kunder kommer att vara nöjda med resultaten av dessa tester. Du kommer inte hitta något liknande.
Bevisad effektivitet: gjort mer än 100 videor som visar produktens effektivitet på vilda djur.
Förutom att locka till sig spel har TURBO LIQUID många andra fördelar. Det är lätt att applicera och har en långvarig effekt, så du behöver inte applicera det hela tiden igen. Det är också säkert och miljövänligt, vilket gör det till ett ansvarsfullt val för jägare som bryr sig om utomhusaktiviteter och naturen.

Ingredienser: vatten, salt, socker, rostad (linfrö, kronärtskocka, majs) arom.

Ytterligare information

Vikt 3 kg