Magiskt effektiv foder till lockning av djur 3 kg

43,90 

Artikelnr: 0902 Maaginen houkutusrehu Kategori: Etikett:

Styrkan hos denna doft har studerats så noggrant som möjligt. Det finns ingen liknande doft eftersom vi gör den själva med en speciell teknik. Doften är balanserad, inte för svag och inte för stark.

Intensiteten i denna doft har studerats så noga som möjligt. Det finns ingen liknande doft eftersom vi gör den själva med en speciell teknik. eftersom vi gör den själva med en speciell teknik. Doften är balanserad, inte för svag och inte för stark.
Detta bete smälter gradvis, men lukten försvinner inte. Efter regnet kvarstår lukten fortfarande.

Att använda jaktdraget är enkelt - häll det i din matare eller blanda det med foder eller annan mat som erbjuds. Vår produkt är noggrant balanserad för att säkerställa optimal näring för vilt och innehåller analytiska komponenter såsom råaska, råprotein, råfiber, råfett, kalcium (Ca), fosfor (P), magnesium (Mg), natrium (Na) och kalium (K).

Denna produkt lockar de flesta djur, speciellt hjort och älg, men även vildsvin och rådjur. Produkten har inte visat sig skrämma djur.
Alla våra beten tillverkas i Litauen och har alla nödvändiga EU-tillstånd för tillverkning och leverans till andra europeiska länder.

Ingredienser: majskärnor, glukossirap, socker, salt, barr, rönnbär, malda kornärtskockor.

Ytterligare information

Vikt 3 kg