Kauppias

seppo putkonen

Kauppias Seppo Putkonen

Olen aloittanut metsästys- ja kalastusharrastuksen isäni kanssa vuosia sitten. Aluksi metsästimme Pohjois- ja Itä-Suomessa, mutta sittemmin olen jatkanut metsästystä Etelä- ja Lounais-Suomessa sekä ulkomailla, mukaan lukien Kanadassa, useissa Euroopan- ja Afrikan maissa. Olen toiminut metsästyksen ohjaajana sekä Suomessa että ulkomailla ja haluan jatkaa metsästysoppaana toimimista.

Vaikka monet metsästävät saalista lähinnä lihan vuoksi, minulle metsästys tarjoaa myös mahdollisuuden kerätä trofeita eli metsästysmuistoja. Haluan jakaa näitä trofeita ja siksi harkitsen niiden myyntiä tai vuokraamista tarvitseville.

Olen huomannut, että metsästäjät ovat yleisesti ottaen vastuullisia ja kunnioittavat luontoa ja riistaa. Metsästystä on harjoitettu vuosien ajan ruokintojen avulla ja myös luontokuvaajat käyttävät niitä riistan houkutteluun. Itse olen osallistunut kyttäysmetsästykseen yli kymmenen vuoden ajan ja suosittelen sitä kaikille. Ruokintojen käyttö on yleistä, mutta kaikilla ei ole mahdollisuutta hankkia niitä, joten on kehitetty vaihtoehtoisia houkuttimia, joita on saatavilla useista eri lähteistä. Itse suosin luonnontuotteita ja korkeaa laatua.

Ampuminen on tärkeä osa metsästysonnistumista, ja siksi on tärkeää harjoitella riistalaukauksia. Haluan tarjota ampumisharjoittelumahdollisuuden mahdollisimman monelle kohtuuhintaan.

Tutustu valikoimaamme ja löydä harrastuksesi tueksi parhaat tuotteet! Haluan tarjota metsästäjille myös tuotteita, joita ei löydy muualta, kuten peuran ja kauriin nylkypukit ja kyttäyskopin lämmittimet.

Saatatte tarvita näitä tietoja jossain vaiheessa metsästystänne:

A)    Anu Muttilainen / Turkkuri
      anu.muttilainen@gmail.com
      040-581 7042
B)    Suomen Perinnenahkurit Ry / Finlands traditionella garvare rf
      perinnenahkurit_hallitus@googlegroups.com
      facebook.com/perinnenahkurit